Back to Top

 

logo leftlogo right

 

Inspiratie-gesprek Interieur

inspiratie gesprek mayaEen inspiratie-gesprek bestaat uit een kennismaking met By Maya waarbij ik direct antwoord geef op uw meeste woonvragen en ik u voorzie van inspiratie en tips & trics. Dit gesprek bestaat uit een interieur-  / kleuradvies zonder een schriftelijk of digitaal ontwerp.

Duur: circa 1,5 uur

 

Stylen van een ruimte

ruimte stylingBent u toe aan een nieuwe sfeer in huis of krijgt u net niet de finishing touch aan uw interieur? Voor een kleine make-over of het brengen van een andere sfeer is het soms voldoende om te schuiven met de huidige accessoires en decoraties zonder dat hierbij extra grote veranderingen dienen plaats te vinden. *Is er de wens om meerdere ruimten “aan-te-pakken” in uw woning dan maken we hierover een vaste prijsafspraak afhankelijk van de grootte en het aantal.

 

* Binnenkort worden de verschillende af te nemen pakketten hier geplaatst.

Personal Shopping

personal shoppingBent u op zoek naar nieuwe meubels of andere items maar komt u er alleen, of samen met uw partner, niet uit welk soort meubelstuk het beste in de gewenste ruimte past? Ik ga graag op zoek naar het juiste item wat aansluit bij uw voorkeurswensen. Dit kan gelden voor meubels, maar ook voor decoratie en/of styling. Wilt u dit graag samen doen? Dit is geen probleem!

 

Kleine verf- en schilderklussen

schilder werkzaamhedenWilt u graag eens een andere kleur op een wand of een meubelstuk een metamorfose geven door deze een nieuw tintje te geven, maar ontbreekt het aan tijd of inspiratie? Ik kom u helpen met deze wens zodat u tijd over houdt voor u zelf. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden en prijsopgave.

Prijs in overleg.

Opruimen en organiseren

opruimen organiserenOvervolle kasten, stapels papierwerk, kasten waar het kinderspeelgoed nog net niet uitvalt en “rommel” weggewerkt achter gesloten deuren ? U spreekt met u zelf af dat u volgende week ´echt´ gaat beginnen met opruimen. Het klusje blijft vaak liggen om verschillende redenen. Een van de redenen kan zijn dat u niet weet niet waar u moet beginnen. Ik help graag bij het opruimen en structureren zodat u weer overzicht krijgt. U kunt hierbij denken aan het opzetten en organizen van een administratie, maar ook aan het opruimen en efficiënter indelen van uw kast(en).

Prijs in overleg.

LinkedInFacebookInstagram